About

Hello everyone!

Mi s-a sugerat ca ar trebui sa am o pagina „about”, si asa si este. Prin urmare, o sa spun cate ceva despre mine, ce fac si ce imi place. Here it goes:

Ma numesc Alina Toma (Mihaela).

Sunt nascuta pe 29 mai 1987 (=> am 22 de ani si sunt in zodia Gemeni, ca sa nu mai faceti voi calculul) in Pitesti.

Sunt studenta in anul 4 la UPB, Facultatea de Automatica si Calculatoare, sectia Calculatoare si Tehnologia Informatiei.

Mi-am facut acest blog la inceputul lui 2009, atunci cand eram in sesiune si as fi facut orice altceva in loc sa invat. Desi la inceput nu stiam ce sa scriu (ca mai toata lumea), am constatat mai apoi ca imi place sa povestesc ce mi se intampla, pe unde merg, sa pun poze, si chiar am inceput sa indragesc blogging-ul.

Cea mai misto chestie din blogging mi s-a intamplat chiar weekendul trecut: am fost in blogtrip cu Bobby Voicu. A fost o experienta deosebita, interesanta, m-am distrat, si am cunoscut niste oameni faini.

Daca mai vreti sa aflati chestii despre mine, cereti si vi se va da!

In poza, de la stanga la dreapta: cainele meu Billy, eu. 😆

 

17 gânduri despre „About

  1. Hola! Eu am ajuns aici din intimplare l-am cunoscut pe Bogdan prin cineva din Bucuresti.
    Imi place cum scrii, eu nu am blog, am emigrat in Canada, sunt batrin 50? nu stiu, am divortat de fata din Roamia si m-am recasatorit cu cea din Venezuela. Inainte de plecare am incercat sa traduc din Engleza in Romana o carte electronica nu am finalizat. Am fost Inginer Constructor, acum sunt Plumber a pardon Instalator la blocuri. S-a blocat cursorul.
    Sper ca nu te superi prea tare pe mine ca am scris aici, este interesant ce anume nu stiu…ce sa mai mai apuc acum de scris sau poate mai stii ca seful ma pune acum sa fac raport de lucru cu ce muncesc zilnic …e o prostie, sunt ucenic a pardon apprentice.
    Se sa zic este o raza de nebunie pretimpurie, uite o poezie…
    Ce sa fac un Advice? Sau e un amalgam?
    Thanks
    PS Ce este aia un Blog? Aici este zapada poti sa faci poze frumoase daca te ocupi eu sunt obosit incerc sa invat nu-mi sta mitea acolo unde sunt dar tot timpul Engleza si again

  2. @cristina: cainele meu e in lant pentru ca nu pot sa il tin in apartament, si il tin la bunicii mei. Care sunt batrani, si nu mai pot sa alerge dupa caine prin curte sa nu le distruga florile. Plus ca e foarte rau, si musca. Billy are parte de libertate de seara pana dimineata, cand il lasam liber in gradina. Sper ca te-am lamurit 🙂

  3. ..frumos..!..te-ai gindit sa iti faci o cariera din asta…daca nu mai merge meseria de ..inginer…?
    ..spiritul poetic si de aventura al tineretii te tine inlantuit pina dai de greu in viata…sper sa nu fie cazul la tine…dar gindul frumos te poate scoate din incurcatura…!..un vis mult dorit la tine sa ti se indeplineasca…!..mult noroc…!

  4. @vtraian: multumesc pentru cuvintele frumoase! Nu stiu daca pot face o cariera din asta, momentan e doar un hobby si nu stiu daca imi doresc mai mult.
    Cat despre meseria de inginer… se prea poate sa fi facut o alegere gresita. Ramane de vazut.
    Mult succes si tie!

  5. Hola! Eu am ajuns aici din intimplare l-am cunoscut pe Bogdan prin cineva din Bucuresti.Imi place cum scrii, eu nu am blog, am emigrat in Canada, sunt batrin 50? nu stiu, am divortat de fata din Roamia si m-am recasatorit cu cea din Venezuela. Inainte de plecare am incercat sa traduc din Engleza in Romana o carte electronica nu am finalizat. Am fost Inginer Constructor, acum sunt Plumber a pardon Instalator la blocuri. S-a blocat cursorul.Sper ca nu te superi prea tare pe mine ca am scris aici, este interesant ce anume nu stiu…ce sa mai mai apuc acum de scris sau poate mai stii ca seful ma pune acum sa fac raport de lucru cu ce muncesc zilnic …e o prostie, sunt ucenic a pardon apprentice.Se sa zic este o raza de nebunie pretimpurie, uite o poezie…Ce sa fac un Advice? Sau e un amalgam?ThanksPS Ce este aia un Blog? Aici este zapada poti sa faci poze frumoase daca te ocupi eu sunt obosit incerc sa invat nu-mi sta mitea acolo unde sunt dar tot timpul Engleza si again
    +1

  6. scuze nu prea stiu cum este cu blogul tau:D am lasat un comment legat de caminul de la ase agronomie C1.poti sa imi lasi un email te rog cu mai multe detalii..MS !!! El3na_Roman

Lasă un comentariu