Concert CC Catch

In urma unui concurs pe internet, Vali s-a „procopsit” cu o invitatie de 2 persoane la concertul vestitei CC Catch. Si cum noi eram in Pitesti, si nimeni din Bucuresti nu a vrut sa onoreze invitatia, am zis ca cineva trebuie sa se sacrifice sa se duca. Si ne-am sacrificat noi (daca-i musai, cu placere!).

Concertul incepea la ora 19 (cica), si noi la 18:15 plecam din Pitesti. Dupa aproximativ 1 ora si 30 min eram la Sala Palatului, asa ca am mai prins o jumatate de ora de chin datorat auditiei smiorcaielilor lui Mihai Traistariu. Daca stiam ca el va canta in deschidere, nu ne mai grabeam pe autostrada.

CC Catch

CC Catch

Concertul a fost frumos, din pacate noi ne asteptam la mai mult. Decorul a fost una dintre dezamagiri, constand in 2 fasii late de panza puse peste cadrul pe care erau agatate instalatiile de lumini. Sala nu este potrivita decat pentru concerte „batranesti”, deoarece nu este loc de dans, si nimeni nu se ridica sa danseze intre scaune. Playlistul nu a fost nici el tocmai reusit: continea vreo 5-6 dintre melodiile foarte celebre, si inca 4 „megamix-uri”, adica refrenele acelor hit-uri puse intr-un colaj muzical. Cred ca singura diferenta dintre ele era ordinea melodiilor. Au fost totusi 2 dansatori smecheri, unul dintre ei facea un back-flip impresionant. Nu am plecat cantand refrenele impresionati, asa cum se intampla la majoritatea concertelor, desi ne place CC Catch. Oricum, a fost mai bine decat deloc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s