Depeche Mode, Luxemburg, partea a II-a

Ziua 1, vizitarea orasului Luxembourg.

Am stat in Mercure Grand Hotel Alfa, un hotel de 4 stele aflat in centrul orasului, vis-a-vis de gara. Camerele erau cochete, mari, si vederea superba catre oras.

Dupa ce ne-am cazat, am mai filmat nitel si apoi am pornit prin oras, in cautarea unui restaurant in care sa mancam. Era nevoie de unul mai incapator deoarece eram 15 persoane in total, si am gasit unul destul de repede.

Misu, vrand sa faca o gluma (cred eu) a comandat melci pentru toata lumea, si cam toti, din politete, am gustat insa nu pot spune ca as mai fi comandat si a 2-a portie. Mancarea a fost destul de buna, preturile.. cam scumpe pt un stundent, iar pt ceilalti nu stiu ce sa zic. O lasagna costa 15 euro. La masa ne-au adus si o oala destul de mare cu cartofi prajiti, nu cred ca o comandase nimeni, poate asa era obiceiul.

Apoi ne-am dus in grup spre centru, unde ne-am cam despartit, in functie de vitrinele de care de lipea fiecare. Am nimerit intr-un fel de balci, unde erau tot felul de atractii culinare, de la inghetata la nuga, vata de zahar si tot felul de gofre-uri si fructe trase in ciocolata. Apoi eu m-am intors la hotel pentru a lua o harta, deoarece aveam 2-3

ore de pierdut. M-am plimbat catre si prin parcul E.J.Klein. Nu prea era lume in parc, cred ca din cauza vremii (era innorat, batea vantul, si aveam o geaca groasa pe mine), dar peste tot era verdeata, parca intrasem intr-o jungla urbana, singurele pete de alta culoare decat verde erau fantanile arteziene si lalelele inflorite si frumos aranjate. Peste tot era curat, frumos, si bine delimitat (gardurile vii si portiunile cu flori). Mi-a

placut in mod special de un grup de tineri care se adunasera linistiti pe iarba, avand in centrul lor o narghilea.

Luxemburgul este un oras superb, plin de verdeata, iar de pe poduri este o priveliste superba in jos catre niste parcuri inconjurate ceea ce pareau ziduri ale unei cetati.

Am plecat apoi catre Rockhall, chiar la fix pentru a prinde trenul cu care am mers timp de

40 de minute, avand drept bilet de tren chiar biletul de la concert, lucru care l-a incantat pe controlor. Drumul a fost atat de lin, ca nici nu se simteau imbinarile dintre sine, desi viteza era destul de mare (baietii au apreciat cam spre 100 km/h).

Depeche Mode, Luxemburg, partea I

Depeche Mode, Luxemburg – concertul

-va urma-

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s