Metroul Bucurestean in anul 20xx

Cautand inspiratie pentru un proiect de la facultate, am dat peste o harta a metroului planificata pentru viitor. Viitor indepartat cred eu, daca e sa luam in calcul viteza cu care se intampla lucrurile la noi in tara. In fine, sper sa fi estimat corect epoca, poate apuc si eu ziua in care harta aceasta va fi valabila.
Click pentru marire.

Reclame

7 gânduri despre „Metroul Bucurestean in anul 20xx

  1. Ei hai: poate daca ne ocupa extraterestrii si foreaza ei. Ca guvernele romane… nici o sansa. Drept sa-ti spun, atat de amplu nu cred ca se justifica si nici nu e sustenabil, la pretul actual al unei calatorii… dar sunt zone in Bucuresti care fara metrou sunt adevarate enclave: vezi… Drumul Taberei, de exmplu.

  2. @Catalin: uite si prima solutie 😛 extraterestrii! ca intr-adevar, proiectul asta pare ceva venit de pe alta lume…

  3. http://ter-bucuresti.blogspot.com/ asta ar fi un proiect mai viabil pentru bucuresti. Daca doriti sa il sustineti sunteti bineveniti.

    Harta aceea este facuta foarte ciudat in sensul ca nu se vor realiza niciodata magistralele asa. Unele statii sunt foarte aproape unele de alte. Si in primul rand magistralele tin cont de suprafata (cladiri etc) deci in bucuresti nu se prea poate sapa asa usor fara sa afectezi fundatiile cladirilor…

  4. Eu tot nu pot sa inteleg unde doamne iarta-ma se poate face petrou pe strada prevederiii…in cel mai bun caz in mijlocul strazii (desi am dubii ca nici acolo nu o sa aiba loc)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s